20 December 2018

Hi haurà també actuacions, una escola de Dj's i classes de swing en família

Marc Parrot & Eva Armisén, Jamaikids, i Llibert Fortuny, en concert a "La Ciutat dels Somnis"

Aquest any "La Ciutat dels Somnis" s'omple de música i animació. Hi haurà un concert diari, activitats i actuacions que convertiran la Plaça principal d'aquesta ciutat imaginària en un dels espais més concorreguts de l'esdeveniment que organitza Fira de Barcelona del 27 al 31 de desembre al recinte de Montjuïc. En el cartell d'artistes convidats destaquen Marc Parrot & Eva Armisén, Jamaikids i Llibert Fortuny. També s'obrirà una Escola de DJ i s'impartiran classes de swing en família.

A més, en l'escenari de l'anomenada "Plaça de les Professions" es duran a terme altres activitats dirigides i teatralitzades en les quals els infants seran protagonistes. Aquestes sessions tindran com a fil conductor el món de les professions, treballat des de la perspectiva de gènere, imaginant tot el que poden arribar a ser i també inventant nous oficis que apareixeran en un futur no molt llunyà. Així mateix, diverses empreses patrocinadores d'aquesta edició aportaran continguts a aquest espai.

El saxofonista i compositor de jazz Llibert Fortuny serà l'encarregat d'obrir el dia 27 de desembre el programa de concerts de "La Ciutat dels Somnis". A partir del so del saxo, Fortuny convidarà els nens i nenes a descobrir de forma didàctica tota la tecnologia que s'aplica en la música actual. Des de què es pot fer amb una octava fins a saber què és un delay, un distorsionador o un loop.

Jamaikids proposen els dies 28 i 30 un espectacle infantil on tots els membres de la família poden viatjar en una màquina del temps a través de les història de la música jamaicana: des del ska dels 60 al dancehall més actual, passant pel reggae, el rocksteady o el dub. Durant el concert es balla, es salta, es canta i, fins i tot, els més petits poden convertir-se en DJ's i tocar la trompeta.

Finalment, Marc Parrot & Eva Armisén porten els dies 29 i 31 a "La Ciutat dels Somnis" un espectacle familiar basat en el llibre-disc "Tinc un paper" on es destaca la importància del treball en equip i de la col·laboració. Prenent com a punt de partida la producció d'una obra de teatre, Marc cantarà i Eva l'acompanyarà amb il·lustracions en directe per tal d'explicar el paper que tenen en cada funció la directora, l'actor, el dissenyador de vestuari, la tècnica d'il·luminació, l'autora de l'obra o el productor.

Diàriament, la "Plaça de les Professions" serà també una pista de ball per moure's a ritme de swing i gaudir de la música en família. S'impartirà una classe molt divertida durant 1 hora i mitja per jugar i aprendre alguns dels passos de l'estil lindy hop. També s'obrirà tots els dies una Escola de DJ's per aprendre a punxar música electrònica i fer servir diferents equips.

Aquestes activitats se sumen a les més de 120 propostes lúdiques, educatives i esportives que ofereix aquest any "La Ciutat dels Somnis" per a nens de 0 a 12 anys acompanyats de les seves famílies.

L'entrada per a "La Ciutat dels Somnis" costa 6 euros. El nou Festival de la Infància romandrà obert de 10.00 a 20.00h, del 27 al 30 de desembre. Dilluns 31 de desembre, es tancarà a les 16.00h.

La "Ciutat dels Somnis", organitzat per Fira de Barcelona, ​​compta amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona, ​​la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, ​​a més de la col·laboració de més de 40 entitats i empreses.

Barcelona, 23 de desembre de 2018

Imatges disponibles aquí

Gloria Dilluvio / Maria Dolores Herranz
Tel. 93 233 21 72 - 25 41
gdilluvio@firabarcelona.com / mdherranz@firabarcelona.com

 

Top