18 December 2019

Els més petits aprendran les normes de seguretat viària en un circuit amb patinets

Cuina, música, màgia i escape rooms a la tercera edició de La Ciutat dels Somnis

La tercera edició de La Ciutat dels Somnis organitza una gran varietat d'experiències per tal que les nenes i nens juguin, aprenguin i es diverteixin amb les seves famílies. Tallers de cuina, patinets elèctrics, karaoke, espectacles de màgia i escape rooms, entre d'altres, són algunes de les més de 120 activitats de les quals podran gaudir els assistents del nou Festival de la Infància, que se celebra del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener al recinte de Montjuïc. 
 
A través d'aquestes experiències, els més petits podran descobrir un gran ventall de professions a les quals poder dedicar-se quan siguin grans. Per exemple, entendran en què consisteix la professió de cuinera de la mà de la xef Ada Parellada i el seu equip, que gràcies a la col·laboració del Fòrum Gastronòmic, impartiran tallers de cuina perquè les famílies que visitin el saló aprenguin a preparar deliciosos plats de manera fàcil i senzilla, de manera que els nens i nenes puguin donar els seus primers passos als fogons.
 
D'altra banda, el 28 de desembre la il·lusió envairà el saló gràcies a l'espectacle de màgia del "Màgic Marc" que tindrà lloc a l'escenari principal de la plaça de la "ciutat". Un show amb el qual els nens i nenes es divertiran i es sorprendran amb aparicions, divertits trucs i transformacions en què el públic jugarà un paper fonamental.
 
En l'escape room els participants hauran de trobar un diamant amagat a la cova secreta per poder formar part de la tripulació de pirates de la Ciutat dels Somnis. A més, la música també tindrà un paper important, durant la celebració del saló les famílies podran cantar junts al karaoke, imaginar que toquen la guitarra en l'activitat de "Air Guitar" i jugar a ser estrelles de rock durant uns minuts.
 
En l'Atelier de la ciutat coneixeran l'original tècnica del Lettering, un innovador mètode d'escriptura que consisteix a dibuixar manualment les paraules i que podran fer servir per preparar la carta als reis mags. Igualment, locutors professionals de Ràdio Flaixbac impartiran tallers de ràdio perquè els més petits es diverteixin sent periodistes.
 
La Ciutat a dos rodes
La Ciutat dels Somnis ha preparat un circuit perquè els més petits juguin a conduir patinets elèctrics per la "ciutat". Amb ells, aprendran quines normes cal complir per poder portar-los, i coneixeran de primera mà les regulacions de circulació i seguretat viària, així com els senyals de trànsit existents. 
 
El nou Festival de la Infància romandrà obert de 10.00 a 20.00h, del 27 al 30 de desembre de 2019 i del 2 al 4 de gener de 2020. 'La Ciutat dels Somnis', organitzat per Fira de Barcelona, compta amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, i amb la col·laboració de més de 40 institucions, entitats i organitzacions.
 

Top